Hopp til hovedinnholdet

Hva som teller som voldtekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei gutt 16 her. Eg skrev noe tideligere her som eg lurte på. Eg har en veldig god kompis som er rundt 15 år. Vi koser ofte i lag og han liker at eg masserer føttene hans og vi tar hverandre på tissen litt bare for gøy, en gong før vi skulle legge oss slikket eg på føttene hans, Eg såg att han ikke var våken så da føltes det feil og eg stoppet. Eg tørr ikke å snakke me han om det for eg er redd For att han Skal bli sur og ikke ville vere med meg mer. Eg lurer voldsomt på om dette teller som voldtekt.

SVAR

Besvart 16.02.2020 11:08:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle