Hopp til hovedinnholdet

Eksen min forsøker hele tiden å få ligge med meg, presser meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 15 år som har hatt sex tidligere. Jeg går akkurat nå ut av ett brudd som er enormt sårt. Jeg og min bestekompis har en lang fortid. jeg har for lenge siden klart å miste følelsene for han noe som er enormt deilig, men han gir ikke slipp på den seksuelle fronten. hver gang vi finner på noe prøver han alltid å ha sex med meg, jeg sier alltid at jeg ikke vil og at jeg mista alt av følelser. Han gir seg ikke å bare maser. Er dette noe tegn for forsøk på voldtekt? Han har prøvd det når jeg var brisen i tillegg. Jeg syns det er enormt ubehagelig å velger derfor å ta avstand nå. Men som sagt så er det jo egentlig bestekompisen min så jeg syns det er rart hele greiene. Spørsmålet mitt er:er det egentlig greit det han driver med? Selv når jeg sier at jeg ikke vil og i tillegg er brisen en gang? Innimellom kan han til å med ta av seg buksa og bare prøve å dytte den inn, men jeg holder foran inngangen.

SVAR

Besvart 19.02.2020 22:32:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
account_circle