Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om dette er et slags overgrep?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på nesten 15. Jeg var med en gutt i går kveld. Vi hadde det gøy og gjorde vanlige ting sammen. Helt til han nesten ble henta. Men rett før han ble henta begynte han å kysse på meg. Jeg visste at jeg slettes ikke likte dette. Men han fortsatte. Han gjorde meg utrolig ukomfortabel. Jeg ville at han skulle slutte, men han fortsatte. Han fortalte meg at jeg måtte si nei viss jeg ikke ville. Men jeg turte ikke. Han prøvde å klarte nesten å kysse meg på munnen. Jeg prøvde å flytte på meg, som at han ikke kunne. Men han holdt meg fast på en eller annen måte. Jeg har følt meg redd og ukomfortabel helt siden dette skjedde. Jeg lurer på om dette er et slags overgrep? Hver gang jeg tenker på dette, får jeg en trang til å grine. Han ser meg også hver dag på skolen, og jeg han. Alt jeg tenker på når jeg ser han, er når han prøver å kysse meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med dette problemet. Jeg tror dette har traumatiserte meg, siden jeg har aldri vert redd for å se han før

SVAR

Besvart 06.03.2020 05:03:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle