Hopp til hovedinnholdet

Hadde sex med en fyr, og tror jeg ble voldtatt. Redd, stikk i magen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det er så mye som har skjedd i det siste. På nyttårsaften hadde jeg se med en fyr, og tror jeg ble voldtat av en annen, for veninnen min kom inn og da sov jeg og lå uten truse og han hadde oppe belte. etter det ble jeg gravid, jeg tok abort 14 februar. og etter det har jeg vært veldig stressa for å være med gutter, i helgen var jeg i en annen by, og da skulle jeg ha se med en fyr og når han begynte å ta på meg så begynte jeg å gråte, og fikk et slags stikk i magen. Kvelden etter når vi skulle ut bestmte jeg meg for å ikke drikke, og da var det en gutt på en bar som tvang på meg drikke, jeg takket nei flere ganger, men han holdt meg fast og det var veldig ubehaglig og da fikk jeg også dette stikke i magen, og hver gang jeg tenker på ganger jeg har hatt se med gutter så blir jeg stressa og får dette stikke i magen. Jeg tok hromonspiral, men er fortsatt stressa for å bli gravid og for å ligge med gutter. Det skal ikke være sånn, jeg orker ikke å ha vondt i magen hele tiden, det stresser meg

SVAR

Besvart 06.03.2020 16:56:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Voldtekt - vanlige reaksjoner

Dette er først og fremst skrevet for deg som har opplevd å bli voldtatt. Her kan du lese om vanlige reaksjoner på en slik hendelse. Du får også gode råd om hva som kan være til hjelp på kort og lang sikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
account_circle