Hopp til hovedinnholdet

Hvordan jeg skal fortelle at jeg ikke vil og si nei, er det noe tips på det

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Så jeg har på ungdomsskolen til nå vært sammen med to folk og begge disse forholdene har jeg blitt tvunget inn i. Der med så har jeg begynt å få små angstanfall med en gang en gutt rører meg etter typ "traumer" fra de forholdene. Nå er det en ny gutt jeg ikke har lyst til å ha noe med å gjøre som begynner å ta på meg uten å spørre først og jeg finner det veldig vanskelig å be han stoppe om han ikke spør om lov før han begynner (er lettere om han spør før, ikke når han allerede har stukket hånda nedi genseren på meg). Jeg vet heller ikke hvordan jeg skal fortelle at jeg ikke vil og si nei, er det noe tips på det? Og kan dette telles som trakassering etter som han ikke spør om lov først (og oftest ikke senere heller)? Takk på forhånd

SVAR

Besvart 12.03.2020 05:50:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Kort om selvtillit og selvfølelse

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer i kroppen når du trener

I denne artikkelen forklarer vi hva som skjer i kroppen ved trening, både under trening og som følge av trening.

 

Les mer
account_circle