Hopp til hovedinnholdet

Seksuell lavalder i norge

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg var sammen med denne gutten som er 3 år eldre enn meg, jeg skjønte ikke da at d ikke var noe bra forhold, han brukte av og til vold mot meg, gjorde overgrep offentlig, etter vi hadde hatt sex for første gang og kondomen hadde sprukket trodde jeg at jeg var gravid, hadde ikke hatt mensen på over 2 mnd, da jeg sa til han at jeg trodde jeg var gravid truet han meg med at om jeg ikke tok abort med en gang tok han livet sitt, jeg syntes d var veldi vanskeli og er egentlig ganske imot abort, men jeg fant senere ut at jeg ikke var gravid, nå sliter jeg med og stole på andre gutter og isolere meg veldi, men tørr ikke snakke med mamma om dette

SVAR

Besvart 22.03.2020 10:25:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle