Hopp til hovedinnholdet

Jeg sendte melding til eksen min, som skulle til kjæresten min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

En dag skulle jeg sende melding til Kjæresten min og skrev: Jeg savner deg SYKT.Kanskje vi kan møtes??Jeg sende den og da jeg hadde gjort det så jeg at jeg hadde sendt det til Ex'en min.Han svarte Ja til av vi kunne møtes.Jeg tenkte det ikke var så farlig.Men da jeg kom til han var en venn av han også der.Vi satte oss i sofaen og plutselig begynte de å ta på meg. Jeg sa stopp men de sa:Nei,da går det utover deg og kjæresten din. Jeg ble sur så jeg dytta de og løp hjem. På veien ringte kjæresten min og sa: HVA DRIVER DU MED?? Fordi guttene hadde sendt bildet av de som tar på meg. Jeg forklarte han alt og han bare la på og nå later han som jeg ikke finnes men vi er forsatt sammen. Men jeg er forsatt sur på Ex'en min og vennen. Jeg prøver å late som de ikke fins.Jeg har prøvd å si det til Mamma men hun vil ikke høre. Hun sier at jeg bare finner på. Fordi hun er bestevenn med mammaen til Ex'en min og fordi vi har krangla.Hva skal jeg gjøre for å få mamma og kj'en min til å forstå??

SVAR

Besvart 24.03.2020 14:11:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle