Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg har blitt utsatt for seksuelle ting, og føler meg ødelagt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal legge ord på situasjonen men, jeg har hatt veødog livlige drømmer av den dagen da en gutt som var cirka i 4-7 klasse førte meg som var i 1 klasse inn i et skur, han fortalte meg at eg måtte være stille og ikke si dette til noen og.. så tok han av seg buksen sin og min. Og begynnte å gjøre seksuelle ting, siden eg var så liten visste jeg ikke hva han gjorde. Jeg har alltid hatt mareritt om dette men jeg bare lot som det ikke var noe. Men nå er jeg 100% at dette skjedde fordi hvorfor ville en 1 klassing ha mareritt om dette? Og jeg har og merket at jeg e ukomfortabel med å ha nær kontakt med noen som helst og jeg får på en måte dårlig pust da. Jeg har aldri hatt noe empati for noen/noe og jeg blir fort aggresiv. Jeg føler bare at jeg er helt ødelagt og jeg har aldri sagt dette til noen så jeg føler den grusome klumpen inni meg blir bare større og større men jeg klarer ikke og snakke til noen siden jeg ikke tror på noen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 29.03.2020 18:55:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle