Hopp til hovedinnholdet

En gutt tok meg på rompen uten at jeg ville det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. På nyttårsaften skjedde noe jeg har tenkt på i lang tid, men jeg har ikke turt å si det til noen. Jeg hadde på meg en trang kjole, og reiste meg opp fra sofaen. Da jeg skulle sette meg ned igjen to sekunder etterpå, hadde han lagt armen under slik at jeg satt meg på hånden hans. Jeg føler at han gjorde dette for å ta meg på rumpa, han er ikke akkurat en god skuespiller. Vi har ikke et godt forhold! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg tenker ofte på dette. Skal jeg si det til noen? Andmelde han? Kan jeg egt anmelde han? Og hva slags straff vil han da få?

SVAR

Besvart 03.04.2020 22:46:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle