Hopp til hovedinnholdet

Har han hatt sex med meg når jeg var mindre bare at jeg ikke husker det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg bor nå i fosterhjem fordi faren min ikke var en god pappa for meg og brødrene mine. han gjorde mye dumt som ikke er greit. Barnevernet sier at han har gjort seksuelle overgrep, men samme det. Kanskje litt vanskelig for dere å svaret på for dere ikke vet noe om dette, men jeg prøver for det :) spørsmålet mitt er om han har hatt sex med meg når jeg var mindre bare at jeg ikke husker det nå. Å at jeg kommer til å huske det når jeg blir eldre. Jeg er veldig redd for at det faktisk kan være sant at han har gjort det. Da er jo litt sånn rart å miste jomfrudommen med faren sin lsm. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 01.04.2020 13:19:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Overgrep fra noen du kjenner

Har noen du kjenner utsatt deg for voldtekt, seksuelle overgrep eller gjort noe med kroppen din som du ikke vil og som ikke er lov? Da er det viktig at du sier ifra så du kan få hjelp.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle