Hopp til hovedinnholdet

Voldtatt som 11 åring. Søster tok meg med på badet og slikket meg. Hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg fant ingen kategori, så tok bare en. Da jeg var 11 ble jeg utsatt for en overfallsvoldtekt, noe jeg nylig har begynt å jobbe med og har fortalt læreren min om. Men lenge før det skjedde opplevde jeg mange skumle tanker rundt det temaet? Og nå nylig som jeg har begynt å bearbeide tankene rundt det, så har minner fra tidligere barndom kommet frem. Jeg husker at søstera mi som også var liten tok meg med på badet på natta og slikka tissen min og stakk en blyant inn, og jeg måtte gjøre det samme på hu. Jeg ville ikke og skjønte ikke hva vi gjorde, men hu sa det måtte bli mellom oss. Jeg skjlnner ikke helt hva dette er, siden vi begge var små og søsken? Tingen er at jeg føler veldig mye ubehag rundt det, og tørr ikke fortelle noen i tilfelle jeg ikke blir trodd eller setter søstera mi i et dårlig lys. Jeg er veldig redd, og selv om ueg nå er 14 og hun 18, så er jeg redd for at det skjer noe igjen, selv om hun sikker ikke husker det engang. Hva gjør jeg???

SVAR

Besvart 06.04.2020 11:25:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle