Hopp til hovedinnholdet

Ble voldtatt. Stopper meg selv fra å nyte seksualitet. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ble voldtatt når jeg var 15, og tenkte ikke noe over at jeg ikke ville ha sex eller onanere fra jeg var 16 til 18. Jeg fikk kjæreste når jeg var 18, og alt virket normalt, helt til jeg plutselig begynte å få «halvorgasmer» og stoppa meg selv fra å nyte det. Dette skjer også hvis jeg prøver å onanere, jeg «stopper meg selv» og føler meg bare ekkel og møkkete. Dette har gjort at forholdet mitt har blitt litt vanskelig, og jeg vil gjerne finne ut av det og ikke la det ødelegge for meg. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 06.04.2020 07:05:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle