Hopp til hovedinnholdet

Var det overgrep? Jeg var halvveis full og var ikke var med på det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For noen måneder siden var jeg på en fest. Jeg kjente bare kompisen min som jeg dro med og han som hadde festen. Vi hadde det bra og jeg ble kjent med mange. Til slutt var det bare han som bodde der, vennen min og en til som er 2 år eldre enn meg. Jeg husker at jeg ble veldig sliten etter hvert så jeg fikk legge meg litt nedpå i senga til han som bodde der. Jeg sov litt og senere kom resten å la seg ved meg. Det var greit og jeg sovnet igjen. Men senere våknet jeg av at han som var 2 år eldre enn meg hadde hånda si i bh en min. Jeg var fortsatt litt full/brisen og hadde egentlig ingen aning om hvordan det skjedde. Han var våken fordi han liksom klemte på de. Jeg ville vanligvis sagt ifra, men var litt borte så reiste meg bare å la meg på stua i stede. Sa senere ifra om dette til han som bodde der og han som gjorde det at dette ikke var noe jeg synes var greit. Men det jeg egentlig lurer på er om det var overgrep. Siden jeg var halvveis full og ikke var med på det.

SVAR

Besvart 10.04.2020 07:35:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Overgrep fra noen du kjenner

Har noen du kjenner utsatt deg for voldtekt, seksuelle overgrep eller gjort noe med kroppen din som du ikke vil og som ikke er lov? Da er det viktig at du sier ifra så du kan få hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp om du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle