Hopp til hovedinnholdet

Har jeg opplevd ett overgrep?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Meg og en venninne av meg lekte nødt eller sannhet alene på rommet hennes, hun sa at jeg skulle lukke øynene. Jeg gjorde som hun sa og lukket øynene mine. Så plutselig kysset hun meg på munnen. Det kom som et sjokk for meg og jeg visste ikke hvordan Jeg skulle reagere. Det ble stille en stund men då begynte jeg å grine helt ukontrollert. Jeg så at hun ble stressa, og hun sa unnskyld flere ganger på rad. Jeg sa det gikk fint, men det gjorde det ikke. Jeg har sagt det til en venn. Jeg lurer på om det var et overgrep, jeg lurer også på om hun er lesbisk.

SVAR

Besvart 09.04.2020 11:51:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Vennen min er forelsket i meg

En dag, kanskje helt ut av det blå, kan det være at en god venn forteller deg at han/hun/hen er forelsket i deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
account_circle