Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min hadde sex med meg mens jeg var full og halvsov.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og kjæresten min (han blir 16 i år) har vært sammen i nesten 6 måneder og har det veldig fint sammen. Vi har sex ganske ofte og begge samtykker selvfølgelig. Forrige helg tenkte vi det ville vært morsomt om vi drakk sammen, for at det skulle være en koselig ting vi kunne gjøre sammen. Jeg sov hos han og vi ble ganske fulle. Jeg ble ganske trøtt og sovna nesten hele tiden men han lot meg ikke sove. Jeg sovna et pr ganger men han vekka meg igjen. Jeg husker nå av små øyeblikk at han hadde sex med meg mens jeg halv sov. Jeg husker også at mange ganger trakk jeg meg unna men han dro meg nærmere igjen og jeg sa stopp flere ganger men han sa bare at jeg er så deilig også fortsatte han. Vi hadde sex på badet hans som han sa til meg dagen etterpå, og da sa han "Vi hadde også sex på badet, jeg tror du sovna". Jeg sovna ikke, men jeg lata som for å se om han fortsatte og han gjorde det. Er det voldtekt? Han er ikke sånn til vanlig og jeg vet ikke helt hvem jeg skal snakke med

SVAR

Besvart 12.04.2020 10:58:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Overgrep fra noen du kjenner

Har noen du kjenner utsatt deg for voldtekt, seksuelle overgrep eller gjort noe med kroppen din som du ikke vil og som ikke er lov? Da er det viktig at du sier ifra så du kan få hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
attach_file

- Hadde sex med noen som sov

Jeg ble med en jente hjem fra byen forrige helg. Begge var ganske fulle, og vi lå sammen. Hun var like mye med på det som meg og tok masse initiativ, men jeg er ikke helt sikker på om hun var våken hele tiden mens vi holdt på. Nå har hun anmeldt meg for voldtekt. Jeg husker ikke alt som skjedde, men er veldig redd nå. Kan jeg straffes for at vi lå sammen?

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp om du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle