Hopp til hovedinnholdet

Jeg følerjeg ikke kan snakke med noen om det fordi det er så sykt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

når jeg var 13 år og broren min var 15 ble jeg utsatt for noe jeg tror var et voldtektsforsøk. jeg sov og så våknet jeg av at broren min prøvde å dra av meg buksa mens han var helt naken. når jeg våknet og ropte hva ham prøvde på løp han ut av rommet mitt. det første året etter at dette skjedde snakket vi ikke med hverandre nesten. men så gikk tiden og jeg tror jeg nesten fortrengte det og vi fikk et bedre forhold igjen. likevel har jeg den siste tiden begynt å tenke over det og blir uvel og kvalm av det. siden jul har jeg ikke villet snakke med han og han lurer på hvorfor jeg er så rar osv. men det er fordi at jeg faktisk Innser at min egen bror har prøvd å voldta meg. det er helt sykt. jeg føler at jeg er i en håpløs situasjon fordi jeg har så lyst til å bare si til han at jeg husker hva han utsatte meg for. likevel klarer jeg ikke fordi det er så sårt. men jeg klarer heller ikke å holde det inni meg lenger. jeg føler at jeg ikke kan snakke med noen om det fordi det er så sykt.

SVAR

Besvart 16.04.2020 07:20:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell erfaring med søsken?

På ung.no får vi spørsmål om hva som er greit og ikke greit av nærhet og berøring. Også når det gjelder søsken og andre i familien.

 

Les mer
attach_file

Overgrep fra noen du kjenner

Har noen du kjenner utsatt deg for voldtekt, seksuelle overgrep eller gjort noe med kroppen din som du ikke vil og som ikke er lov? Da er det viktig at du sier ifra så du kan få hjelp.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle