Hopp til hovedinnholdet

Jeg griner ofte og lurer på om det er normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

griner ofte og lurer på om det er normalt. har også opplevd ting som uønskede nakebilder av gutter og overgrep. jeg lurer på om det er normalt. nå går jeg rundt og har angst i magen når jeg skal ut blandt folk. blir redd for lærere, buss sjåføren, pianolæreren, til og med av og til familie selv om de aldri har gjort noe. vil ha svar og hjelp fordi jeg vil ikke ha den vonde følelsen. PS: har aldri fortalt familie om nakenbilder og overgrep

SVAR

Besvart 16.04.2020 15:10:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Film om hva du kan gjøre ved depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til, kanskje spesielt for ungdom. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle