Hopp til hovedinnholdet

Har litt lyst men tørr ikke snakke med noen om det som skjedde.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Da jeg gikk i sånn 4-5 klasse ble jeg voldtatt av fetteren min som er tre år eldre. Jeg hadde han aldri inni meg, men hadde oralsex og rynker og ble fingrer av han. Jeg har egentlig ikke en så dårlig opplevelse av det, selvom jeg vet det han gjorde var feil. En stund etter det hadde skjedd hadde vi besøk på skolen av noen som jobbet med overgrep og da sa jeg ifra om det som hadde skjedd. Mamma og papp fikk vite det og jeg begynte å snakke med en person om det. Jeg ville ALDRI dra dit og følte at jeg ble behandlet som om jeg var mye yngre. Tingene vi snakket om hadde mamma og jeg også snakket om før, så jeg synes bare det var bortkastet tid. For ca 2 mnd snakket mamma og jeg litt om det igjen. Hun sa jeg kanskje burde begynne å snakke med noen igjen. Jeg har litt lyst men tørr ikke. Jeg vet heller ikke hvordan jeg skal si til mamma at jeg vil selvom hun sa ser først. Ingen av vennene mine vet om det så kan ikke snakke med dem heller.

SVAR

Besvart 19.04.2020 17:24:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle