Hopp til hovedinnholdet

Utsatt for overgrep for ca 6 mnd. siden. Hva burde jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg blei utsatt for overgrep for ca 6 mnd siden, av en gutt jeg går i klasse med. Nå har jeg ikke sett han på lenge pga corona og jeg føler meg endelig bedre og glad igjen. jeg har innsett at det faktisk var overgrep og tør på en måte å innrømme det for meg selv. Jeg anmeldte det ikke da det skjedde fordi jeg tenkte bare at ingen har det fint første gangen, og at han ikke visste bedre siden det også var hans første gang. Etter det skjedde snakka jeg med han og sa at det han gjorde ikke var greit og at han aldri kan gjøre det mot noen andre igjen, men jeg skjønner nå at han ikke skjønte alvoret... jeg orker ikke tanken på at jeg skal være grunnen til at han får muligheten til å gjøre dette med noen andre, men vil ikke «ødelegge»livet hans med å anmelde... hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 23.04.2020 15:01:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
account_circle