Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex med en fyr som tok bilder av meg uten samtykke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I vinter skjedde det noe som jeg ikke har turt å si til noen. Jeg var på en fest og var veldig full. På festen var det mange som var eldre enn meg, og det var en gutt som var 18 år gammel. Jeg synes han var kjekk og begynte å prate med han, vi hadde sex, og alt gikk egentlig fint. Jeg var helt sykt full, og husker ikke så mye. 4 dager etter festen, får jeg en dm fra gutten, han sa at han har bilder av meg naken fra den gangen vi hadde sex. Jeg husket ingenting og gikk aldri med på at han kunne ta noen bilder. Jeg ba han slette de men han nektet. Han begynte å si at alle vennene han sine hadde sett bildene, og at mange hadde kjent meg igjen. Og sagt at jeg hadde hatt sex med de også. Og det er sant, jeg har hatt sex med de. Han sender meg dm og mld hver dag om at jeg er en hore, og truer med å legge ut bildene av meg. Det er mitt værste mareritt, da blir jeg kjent som skolens nye hore. Jeg er kjempe redd og vet ikke hva jeg skal gjøre, vær så snill hjelp.

SVAR

Besvart 29.04.2020 09:28:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Har du opplevd utpressing på nett?

Hvis noen får deg til å sende seksualiserte bilder og truer med å spre dem videre, er det kjempeviktig at du sier ifra til noen. Det er mange som kan og vil hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
account_circle