Hopp til hovedinnholdet

Angrer veldig på at jeg hadde sex med ham

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Var ute med noen venner i dag og han ene hadde drukket veldig mye. Eg hadde og drukket og vi hadde sex innpå en do. Men tingen e først latet han som om han tok på kondom men gjorde d ikke som eg merket. Og etter det prøvde han å dytte hodet mitt ned mot pikken selvom eg hadde sakt at eg ikke ville suge han flere ganger. Han ga seg til slutt mn angrer veldig på at eg hadde sex m han. Føler meg helt forferdelig og ble kjempe stresset etter vi va ferdig han prøvde å roe meg ned mn hjalp ikke, hater meg selv no å vet ikke ka eg ska gjøre..

SVAR

Besvart 28.04.2020 18:03:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle