Hopp til hovedinnholdet

Hun vil si ifra, men er redd. Hva kan ho gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år som har en jevnaldrende veninne, et år siden, litt før vi ble 14,var ho sammen med n gutt som er 03 (2 år eldre) de hadde allerede vært sammen i 3 måneder og han ba alltid om å ha samleie, ho ville ikke, men den ne gangen gjøre han det uten hennes samtykke, dette fortsatte i 3 måneder. Mentalt går det bedre med henne,ho fikk en kjæreste noen måneder siden som støtter henne og vil at ho skal si ifra til noen om det som skjedde,men ho er redd for hvordan foreldrene hennes vil reagere, hvor e alltid mener det r jentas feil, hun r også redd for å ødelegge ør han og familien hans eller at ingen kommer til å tru på henne fordi hun kan ha "angret etter at det var gjort" men ho sa jo aldri ja,hun sier hun sa at hun ikke ville. Hun vil si ifra, men er redd. Hva kan ho gjøre?

SVAR

Besvart 09.05.2020 07:49:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
account_circle