Hopp til hovedinnholdet

Han og tok meg oppover låret, måtte legge hånden over kjønnet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, når jeg var 16 var jeg på pirbadet med noen venner, og en venn av en av dem som jeg ikke kjente. Han virket hyggelig i starten, men mens vi alle sammen satt i boblebadet så drev han og tok meg oppover låret og jeg måtte legge hånden over mine private deler for å hindre ham i å fortsette. Jeg stivnet og fikk ikke til å gjøre noe. Er det da greit at han gjorde det, fordi jeg ikke klarte i si nei? Jeg fant også ut i ettertid at han gjorde det mot tre andre av mine venninner også og ikke bare meg. Det har nå gått 3 år og jeg har fått kjæreste, og det har begynt å skape problemer. Kjæresten min har ikke gjort noe, jeg bare snakket med ham over mobil og begynte å tenke på det som skjedde i pirbadet den dagen og fikk panikkanfall (dette er ikke første gang). Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 11.05.2020 17:16:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
account_circle