Hopp til hovedinnholdet

Han prøvde selv om jeg ikke ville

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For ca 1 og ett halvt år siden så skjedde det noe, jeg vet ikke om det har vært en form for voldtekt fordi vi ikke hadde sex men han prøvde det. Han holdt meg inntil veggen og når jeg prøvde å si jeg ikke ville så bare kysset han meg sånn at jeg ikke skulle snakke. Jeg kom meg vekk før vi hadde sex. Det var en veldig vanskelig situasjon fordi jeg hadde holdt på med han en stund og hadde i utganspunktet sagt ja til å hooke men jeg ville ikke noe mer og det hadde jeg vært tydelig på men han prøvde allikavel. Etterpå klarte jeg nesten ikke huske noe av det som skjedde. Jeg kuttet alt kontakt med han men om jeg ser han på gaten no så lang tid etterpå så blir jeg svimmel og kvalm og må ta meg i sammen for å ikke sette meg ned å begynne å grine. Nå ca ett og ett halvt år etterpå har jeg begynt å huske alt som skjedde i detalj og jeg klarer ikke slutte å tenke på det. Det plager meg veldig og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Har aldri snakket med noen ordentlig hva som skjedde.

SVAR

Besvart 17.05.2020 00:21:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle