Hopp til hovedinnholdet

Jar tørr ikke fortelle om voldtekt fordi jeg har mistet onkelbarnet mitt..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler at jeg ikke kan snakke/spørre om hjelp ang de traumatiske opplevelsene jeg har hatt med eldre menn som har voldtatt meg nå siden broren min har mistet sitt eneste barn. Jeg føler jeg må være sterk for å støtte broren min. Jeg har en del plager med depreson/angst/ alkohol. Jeg vil så gjerne hjelpe broren min i denne uvirkelige sorgen som familien min har. Jeg vil ikke plage familien min med de problemene jeg har. Jeg har brukt familiem tidligere for å komme meg videre, men nå som onkeøbarnet mott er borte så føler jeg at jeg ikke kn snakke om det. Broren min og avigerinnen min har det værstog jeg kan ikke sammenligne voldtekt med det de opplever nå. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 15.05.2020 20:38:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle