Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om dette var seksuell overgrep?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er litt usikker på om dette var seksuell over grep. Men da jeg var 5 år gammel, så spurte fetteren min (8 år gammel) om å ha sex med meg. Jeg visste ikke hva det var, men han sa at jeg skulle gå under sengen og jeg gjorde det, også tok han tissen sin inn i min.. Og min andre fetter (14 år tror eg han var & de e brødrer), spurte meg om jeg kunne ligge ved siden av han på sofaen. Jeg gjorde det, og han tok tissen sin ut og prøvde å ta det inn i rumpen min. Jeg var 5 år. Jeg tenker på det hver dag. Jeg visste ikke hva de gjorde. De gjorde der flere ganger også. Jeg er ikke lei meg over det, men jeg er flau over det som skjedde og er redd for å fortelle det til mamma. Og hver gang vi reiser tilbake til hjemmelandet vårt, så er jeg litt redd for å møte de og prøver å unngå de.

SVAR

Besvart 18.05.2020 15:49:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle