Hopp til hovedinnholdet

Pedofili hvis gutt 19 ber jente 12 om kline, kysse, sexe & andre ekle ting?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei eg går i 7 klasse på ein kul skole, men det er eit problem. vennina mi som er 12 år har blitt såret av ein lærling på skolen min. eg lurer på om det er pedofili hvis ein gutt som er 19 år spør ei jente på 12 år om dei skal møtest, kline, kysse, sexe eller andre ekle ting? , vennina mi ville ikkje det og blokka gutten. gutten har ikkje bare gjordt noko mot venninna mi men ei annen vennina av meg har ei søster i 1 klasse og han har lagt eit venne tein med hu som egt betyr sex. er denne gutten egt pedo eller er det for korte år i forskjell på oss? eg meiner ialle fall at dette er pedofili. eg og vennina mi tør ikkje sei det til nokon men eg vil sei alt det han har gjort til rektor fordi eg føler at det ikkje er greit

SVAR

Besvart 18.05.2020 17:40:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle