Hopp til hovedinnholdet

Er disse tingene overgrep eller er det min sin feil?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var på en fest natt til 17 og drakk litt for mye. Husker jeg spydde mye. Husker ikke hvordan jeg endte opp på badet, men plutselig stod jeg der med en gutt. Vi begynte å kline noe som gikk fint. Plutselig bare begynner han å ta mye på meg og kler av meg. Han dytter meg også mot gulvet og sier jeg skal suge han. Jeg prøvde å trekke meg unna men han tok bare tak i meg igjen og sa at jeg skulle fortsette. Til slutt reiste jeg meg opp og stod med ryggen til han fordi jeg ble veldig kvalm igjen. Han begynner igjen å kle av meg. Jeg husker ikke om jeg sa nei, men jeg sa iallfall ikke ja til disse handlingene. Når jeg skulle gå hjem kom det to gutter og tok meg på puppene og rumpa flere ganger. Jeg dytta de vekk og sa dem skulle slutte, men de kalte meg bare en hore og fortsatte. Er disse tingene overgrep eller er det min sin feil siden jeg var alt for beruset?

SVAR

Besvart 19.05.2020 16:32:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Var det en voldtekt?

Jeg husker ikke noe av det som skjedde, men jeg er redd for at jeg har blitt utsatt for en voldtekt.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle