Hopp til hovedinnholdet

Han begynte å kline med meg. Jeg prøvde å komme meg vekk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Dette kan sikkert virke som en tulleting, men det plager meg veldig. Jeg var på en fest med noen fra klassen min på lørdag. Der var det en mann som er rundt 23 år. Jeg merket at han så på meg veldig mye og det samme gjorde vennene mine. Når jeg satte meg i bilen så kom han inn og skulle si hadet, da han tok tak i meg og begynte å kline med meg. Jeg prøvde å komme meg vekk men fikk det ikke til. Vennene mine satt og i bilen men de bare lo. Han holdt meg ganske lenge, men til slutt slapp han. Jeg ble helt stiv av sjokk og fikk følelsen av at dette var veldig galt. Plutselig kommer han inn en gang til og gjør det samme igjen. Resten av kvelden var jeg veldig lei meg og jeg er veldig kvalm over hele hendelsen. Vennene mine hører ikke på meg når jeg prøver å snakke om det, og en av dem filmet det til og med. Får lyst til å kaste opp hele tiden og klarer ikke kysse noen, da tenker jeg bare på han. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 21.05.2020 09:21:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle