Hopp til hovedinnholdet

Sliter veldig med angst og stress etter det. Går på repeat inni hodet mitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg var på en sammenkomst med venner og det var en gutt som var på meg hele tiden. Han maste om kyss hele tiden så jeg klinte med han en gang for å få han til å slutte å mase hele tiden. Det skjedde litt andre ting der som jeg ble veldig lei meg av så jeg gikk på kjøkkenet og gren. Men han gutten kom etter meg og ville kysse meg enda mer. Jeg sa nei sinnsykt mange ganger og jeg gren til og med men det endte bare opp med at han holdt meg fast og ba meg roe meg ned. Samtidig kysset han meg på halsen og i fjeset selv jeg prøvde å dytte han unna. Venninnen min så hva som skjedde og ba han la meg være med han nektet å slippe meg og sa jeg bare trengte trøst. Jeg har opplevd å bli utsatt for seksuelt overgrep før så dette vekket litt vonde minner og nå sliter jeg veldig med angst og stress etter det og hendelsen som skjedde går bare på repeat inni hodet. Vennene mine sier jeg bør anmelde han men jeg det syns blir for drøyt. Ellers vet jeg ikke helt hva jeg bør gjøre...

SVAR

Besvart 22.05.2020 17:25:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle