Hopp til hovedinnholdet

Så ronka han seg sjøl me mi hånd.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei drt va ein gang papa gjor noe mot meg Eg hade dusja og sat på kanten av senga og tok på meg sokker så banka papa på og kome inn og mens han sette seg ned påsia meg tok han av boksa satt seg ned også bokxseren. (den va halveis på) og sa nei me hode, så sa han jo bare litt og holdte ront honlede mitt. så ronka han segsjøl me mi hånd om du kjønne. så slap han meg og da slap eg han men d kunne eg ikke og han tok hånda mi igjen og gjor det samme mens eg på sluten prøvde og dra hånda min vekk og så er d akk som han gir opp litt som han “trudde eg ville d” og så sa han mens han tok på bokxseren og boksa att må ikke si dete til noen. noen sek og så sie han okey? og eg sa ja me hode eg sat heilt stille og så opne han døra og går ut og da sier han igjen. dette bare glemme me. og smile og eg satt der og såg ned og det va sån halmørkt på romme. pga lyse va av og eg hadde ett lite lys på andre siå an rome. dok trenge ikke og si d til noen!?

SVAR

Besvart 22.05.2020 16:26:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Overgrep fra noen du kjenner

Har noen du kjenner utsatt deg for voldtekt, seksuelle overgrep eller gjort noe med kroppen din som du ikke vil og som ikke er lov? Da er det viktig at du sier ifra så du kan få hjelp.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle