Hopp til hovedinnholdet

Maste seg til sex, er det ulovlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har havnet i en vanskelig situasjon hvor jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. For nøyaktig en uke siden var jeg på en fest hvor jeg fikk i meg alkohol. Jeg var med en gutt som prøvde å ha sex med meg, men jeg sa nei. Likevel klinte vi og siden han maste sånn om å ha sex ente jeg opp med å suge han, fordi jeg var beruset og tenkte ikke klart. Jeg var jomfru på tidspunktet. Foreldrene mine var ikke hjemme og jeg orket ikke gå hjem fordi der regnet, så jeg ente med å bli med en person jeg ikke visste hvem var hjem for å sove der. Han også maste om å ha sex. Og etter mye masing ga jeg til slutt etter, vi brukte ikke kondom og jeg ble ikke våt nok. Jeg mistet jomfrudommen min til denne fyren. Tidlig neste morgen dro jeg hjem og tok en angrepille med en gang. Nå har det gått en uke og jeg har fått høre at fyr nr 1 har fått herpeslignende utslett på munn og penis. Jeg hadde ikke sex med han men jeg har merket at det har oppstått hvite prikker rund kjeden. Hva kan dette være? Jeg er redd

SVAR

Besvart 06.06.2020 13:08:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp hvis du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle