Hopp til hovedinnholdet

Regnes dette som et overgrep?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg var en greie med en fyr. Etter en fest dro han hjem til meg og skulle overnatte. Han var beruset. Vi begynte å kysse og alt var greit. Han ble stadig mer på og begynte smått å dytte ned hodet mitt og antok at jeg skulle suge han. Dette var jeg overhodet ikke komfortabel med. Heldigvis sluttet han etter litt. Jeg valgte å ignorere det siden han var litt full, så vi fortsatte å kline. Også førte han hånden min mot pikken hans utpå buksa. Jeg fjernet hånda mi, men så tok han den ned igjen. Så jeg gjorde det samme igjen, jeg fjernet den men han tok den ned igjen. Etter utallige ganger med at jeg fjernet hånda mi turte jeg ikke lenger å fjerne den. Dermed endte jeg opp med å runke han selvom jeg ikke hadde lyst. Jeg sa jo aldri muntlig nei, men jeg fjernet jo hånden min flere ganger uten nytte. Regnes dette som et overgrep eller var jeg med på det siden jeg ikke sa ordrett nei til han?

SVAR

Besvart 26.06.2020 08:01:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp hvis du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle