Hopp til hovedinnholdet

Finnes det hjelp for oss som er på begge sider?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg var svært beruset en kveld og ble med en person hjem, hvor vi hadde samleie. Jeg kan ikke huske at vi hadde samleie, eller det at vi gikk hjem til personen fordi jeg var så beruset. Det jeg husker er at personen reiste seg opp og viste frem piller for en eller annen kjønnssykdom som personen mente jeg hadde gitt hen, da vi hadde hatt sex en gang tidligere. Da stormet jeg ut fordi hen ikke hadde sagt til meg at hen visste hen hadde en sykdom. I senere tid har personen kontaktet meg og sagt at det var ugreit at jeg utførte oralsex etter samleiet på hen da dette gjorde vondt på grunn av sykdommen. Jeg kan kun huske et glimt av dette og det var at jeg prøvde men var for full til å utføre handlingen. Siden personen ikke ville så har jeg jo utført et seksuelt overgrep selv om jeg var overstadig beruset selv og ikke kan huske handlingen. (?) Har selv blitt utsatt for seksuelle overgrep av flere i fylla . Finnes det hjelp for oss som er på "begge sider"?

SVAR

Besvart 24.08.2020 12:25:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
account_circle