Hopp til hovedinnholdet

Jeg var veldig full og husker lite!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For noen måneder siden så var jeg og kjæresten min på en fest. Jeg ble veldig full, og husker ganske lite. Kjæresten min var litt full, men ikke like full som meg. Vi gikk på badet og begge ville ha litt sex der. Jeg husker veldig lite, men hun har fortalt meg i ettertid at jeg satt meg på ansiktet hennes slik at hun ikke fikk puste. Hun prøvde å si ifra om at hun ikke hadde lyst lengre, men jeg hørte det ikke. Jeg var så full at jeg hadde ingen kontroll. Hun sa ifra flere ganger, men jeg bare fortsatte. Dermed å gikk hun ut fra badet, og jeg oppfattet det som om hun ikke hadde lyst til å ha sex med meg. Vi har vært sammen i 2 år, og har et aktivt og trygt sexliv til vanlig, men jeg vet ikke hva som gikk av meg den kvelden. Jeg er så utrolig redd for at jeg har voldtatt kjæresten min! Vi har snakket om det i ettertid, og det virker som at hun er litt preget av det, men vi har fortsatt en vanlig hverdag sammen, og har fremdeles sex som vanlig. Har jeg voldtatt henne?

SVAR

Besvart 15.09.2020 19:25:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Blir kjæresten din bråsint, truer og kontrollerer deg? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler på vold i forhold her.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle