Hopp til hovedinnholdet

Aldersforskjell og trusler!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er egentlig 22 år, men det gikk bare opp til 20 år! Jeg er sammen med ei jente på 14 år. Hun føler at jeg kommer med trusseler mot henne og seksuelle tilnærmelser, men jeg føler ikke at jeg gjør det, men hun synes at jeg virker sikkelig skummel, ekkel og truenes. Hva kan skje hvis jeg kommer med trusseler mot henne hvis vi ikke har sex? Jeg har lyst til å ha sex med henne, fordi jeg liker henne så godt. Jeg vil helst bare å ha sex egentlig. Hun er litt redd for å ha det med meg og hun føler at hun ikke har noen valg enn å bare svare ja, men jeg har så lyst til å ha sex med henne selv om hun bare er 14 år. Jeg er ikke forelsket i noen på min egen alder, men bare på hun 14 åringen.

SVAR

Besvart 19.03.2013 17:21:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle