Hopp til hovedinnholdet

Han maser om å ha sex med meg. Han er 16, jeg er 13.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg så en gutt nede i byen for lenge siden. Jeg fant han plutselig på Facebook og la han til. Vi begynte og snakke sammen veldig mye og ofte. Jeg var 12 år da vi først fikk litt kontakt, og han var 15, jeg skjønte med en gang at det var aldersforskjell men han var jo snill, det var broren til en venn av meg som jeg kjenner. Jeg hadde ikke snakket med han på byen, bare sett han og synes han var fin. , har snakket med han igjennom mobil, men ikke i virkeligheten.. Etterhvert ville ha ha sex med meg, han sa at jeg skulle få 2000kr hvis jeg gjorde det. Jeg sa at jeg var for liten til det, og snakket ikke med han. Jeg sa ikke noe til foreldrene mine, jeg turte ikke. Etter noen dager da så fortsatte han. Jeg sa set til helsesøster på skolen, etter det så hadde jeg fått en ny melding på Facebook. Det var fra han, han hadde skrevet " hva er det du har gjort nå da, sagt fra til voksene og greier" jeg svarte ikke.. Noen måneder etter det, skulle jeg og søstera mi og noen andre på VG lista 2012. Jeg så han der. Han stod rett bak meg, så er sikker på at han så meg og. Snakket ikke med han da, men noen dager etter vg lista, snakket jeg med han på Facebook igjen.. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg sa unnskyld for at jeg hadde sagt det til helsesøster.. Jeg var dum da, men jeg gjorde det..... Så snakket vi ikke mere på en stund, og nå så har vi begynt igjen. Nå er jeg 13 og han er 16. Ham vil fortsatt ha sex med meg, og vil at jeg skal suge han. Mamma vet ikke at jeg snakker med han, for jeg får egentlig ikke lov, etter det han har sagt til meg. Han har hatt sex mange ganger før, og sier at det er deilig og sånt, jeg har vært kåt og fingra og sånt før, og har lest på denne siden om sex, fordi jeg har ikke fått mensen enda, og hva kan skje, og hvis jeg er for trang, vil ikke drite meg ut.. Jeg har litt lyst til å ha sex med han, han er veldig fin, og snill, men jeg tenker på alderen, og at vi ikke har snakket sammen i virkeligheten.. Bare sett han liksom han sier at det kommer til å gå bra at vi har sex.... Har ikke snakket med mamma om sex før, og vil ikke det heller, det er flaut, jeg føler meg liksom litt klar til å ha sex med han, men er redd hvis noen kommer til å merke det, eller finner det ut.. Hørt at sex er skikkelig deilig, spesielt sen første gangen, hvis man er våt og sånt, hva bør jeg gjøre?!

SVAR

Besvart 15.01.2015 10:53:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle