Hopp til hovedinnholdet

Martin: Jeg føler meg trygg, når jeg har mobilen med meg overalt. Les innlegg Liten pil høyre

Kommentaren

Jente er lei seg (colourbox.com)
Jente er lei seg (colourbox.com)

Siste besvarte spørsmål

 1. Jeg bruker p-piller. Har tatt p-pillene hver dag, men var usikker på om jeg hadde tatt dem til riktig tid. Tok derfor angrepillen EllaOne. Senere leste jeg en artikkel på VG om at bruken av p-piller og angrepille ville svekke angrepillen, men at dette var dersom kvinnen hadde glemt p-pillen en eller to dager og så tok angrepillen. Vil angrepillen jeg tok ha virket mot sin hensikt da?
 2. Jeg går på p-pillen Diane. Jeg glemte å ta en pille. Derfor tok jeg  nødprevensjon som heter EllaOne. Etter det jeg forsto kunne jeg fortsette med p-pillene mine rett etter at jeg tok EllaOne.  Den pillefrie uken starter på tirsdag for meg. Det er lørdag i dag og jeg forventer mensen i helgen. Jeg fikk ikke noe i dag. Har jeg gjort noe feil? 
 3. Fikk satt inn p-stav for 3 uker siden. Har ikke hatt noen spesielle bivirkninger. Hadde samleie med kjæresten to uker etter innsettingen. Vi brukte kondom for å være helt sikker. Er det fare for at jeg kan ha blitt gravid?
 4. Jeg går på p-piller og  glemte pillen en dag. Tok den morgenen/formiddagen etter. Jeg hadde ubeskyttet sex denne dagen. Så på kvelden glemte pillen igjen og tok den morgenen etter. Vi hadde sex påfølgende dag også.  Dette skjedde for en uke siden (så det er for sent å ta angrepille). Glemte pillen lørdag klokken 22 og tok den søndag klokken 14.20. Glemte pillen søndag klokken 22 og tok den mandagen klokken 07.00. 
 5. Jeg går på lorette 28 p pillene og mensen er en dag sen!
 6. Hvis man glemmer å ta ut p-ringen, får man mensen da?  Hvis man bytter p-ring når man har gått over 3 uker, får man mens da? Hvis man har sex, er man mindre sikker?
 7. Hvor mange ganger kan man bestille kondomer på gratiskondomer.no?
 8. Jeg bruker Cerazette og har fått omgangssyke med diaré og oppkast.  Nå har det akkurat gått 2 timer etter at jeg tok dagens pille (første pille på nytt brett), og har ikke spydd eller vært på do siden det. Hvor lang tid tar det før den virker? Er det grunn for å ta nødprevensjon?
 9. Gått på p-piller nå i ca 4-5 år.
 10. Jeg har gått på Microgynon i ca 5 år nå og har alltid tatt 3 brett før pillefri uke. Er det farlig? Jeg planlegger å slutte med p-piller og lurer på hvordan jeg gjør det. Hvor lang tid det tar før mensen normaliserer seg? 
 11. Hvordan fungere p-stav? Kan man ha sex med en gang og kan det skje at man kan bli gravid?
 12. Kan jeg ta pause på pillebrettet nå?
 13. Byttet p-pille og forsinket mens
 14. Pause fra p-pillene og bivirkninger
 15. Kviser og uren hud, p-piller

Søk i spørsmål og svar

Loading

Mest populære spørsmål

 1. Bivirkninger ved bruk av microgynon?
 2. Er det farlig når penis støter borti inne i skjeden som gjør vondt?
 3. Sex etter innsetting av hormonspiral
 4. Apotekene er utsolgte for Mercilon
 5. P-piller, Loette
 6. Hva koster p-piller ?
 7. Må man ta alle 7 sukkerpillene? Eller kan man ta f.eks 5 piller å begynne på nytt brett å mensen stopper umiddelbart likevel?
 8. Hvor lenge må man vente med samleie etter bytte fra p-piller (kombinasjonspiller) til p-stav?
 9. Hva er normal blødning etter innsettelse av Kyleena spiral?
 10. Jeg bruker  Loette 28 og bestemte meg for å hoppe over mensen. Etter en pille på det nye brettet fikk jeg likevel blødning. Burde jeg fortsette med pillene eller ta en 7 dagers pause?
 11. Jeg bruker Loette p-piller. Fikk mensen i starten av et brettet. Den varte i 2 uker. Hvorfor?
 12. Hvor gammel må man være for å kjøpe sexleketøy?
 13. Kan jeg få p-piller, uten å snakke med helsesøster eller lege ?
 14. Aldersgrense på p-stav
 15. Tok to p-piller samme dag, er det farlig?
 16. Lurte på er om man får større hofter/rompe og pupper om man bruker prevensjon.
 17. Hjelper p-stav mot menssmerter?
 18. Jeg startet med ppiller idag, og det er første mensstrasjonsdag. Kan jeg ha samleie uten kondom dagen etterpå?
 19. Jeg begynte på p-piller (Almina 28) for omtrent tre uker siden. Nå er jeg på de hvite pillene.
 20. Prøvde å utsette mensen med Loette
 21. Jeg er 19 år og går på Loette p-piller. Mensen starter når jeg har  3 - 4 rosa piller igjen og i tillegg har jeg en del mellomblødninger. Jeg får også blødninger om jeg prøver å hoppe over mensen. Er det noe jeg kan gjøre med det?
 22. Cerazette p-piller og uregelmessige blødninger.
 23. P-piller og mellomblødninger
 24. Blødninger etter innsetting av p-stav. Er det farlig?
 25. Har hat sex med en person i 5 uker. Ingen av oss har ligget med noen andre. Går det da fint at jeg bare bruker P-piller mot graviditet og ikke kondom?
 26. P-stav  som prevensjon. hvor lenge  må vi vente med å ga ubeskyttet sex
 27. Dama mi går på Loette, og glemte en pille på lørdag så hun tok to på søndag. Var det dumt å ikke ta på kondomet med engang ved sex dagen etter?  
 28. Uregelmessige blødninger på cerazette
 29. Kan Loette gi hyppige og langvarige mellomblødninger?
 30. Kan jeg bli gravid i den pillefrie uka og er det normalt å ha så lite mens?
 31. Glemte en p-pille 3 t for sent (mandag), hadde ubeskyttet sex lørdag og tok en angrepille (norlevo) søndag. Hva er sjangsen for at jeg er gravid? Hvor lenge etter må jeg ha beskyttet sex? Går på Cerazette.
 32. Bruker p-piller, men har hat diaré i 10 dager før jeg hadde ubeskyttet sex den 21. januar. Tok nødprevensjon (Levonorgestrel 1,5 mg) 23. januar. Nå kommer ikke mensen som forventet. Den skulle ha startet 21. januar. Kan jeg være gravid?
 33. Skal gå fra Loette 28 til Almina 28 og er litt redd for overgangen
 34. Du har hatt samleie med kondom. Underveis i samleiet har kondomet nesten glidd av, men ble rullet på plass igjen før samleiet fortsatte. Du lurer på om muligheten for å bli gravid når slik som dette skjer.
 35. Cerazette - bruk og beskyttelse
 36.   Kan jeg bruke tampong etter at jeg har fått satt inn spiral?
 37. Jeg har mellomblødninger, hva kan det skyldes?
 38. Hormonspiral har utrolig god effekt mot menssmerter, hva med bivirkninger?
 39. Kan jenta bli gravid om jeg fingrer henne med pre-cum på fingrene?
 40. Jeg har hatt ubeskyttet sex i ett år uten å ha blitt gravid, kan jeg være steril?
 41. Jeg bruker p-stav. Han har til nå brukt kondom i tillegg. Kan vi kutte kondom uten at det går ut over sikkerheten?
 42. Hvor kan man sette inn p-stav?
 43. P-stav og plagsomme blødninger
 44. Må jeg vente 7 dager med sex etter å ha glemt en pille Cerazette?
 45. Jeg er 15 år og vil begynne på p-piller
 46. Jeg hoppet over sukkerpillene og fortsatte 14 dager inn i nytt brett. Har ikke fått mensen enda? Kan jeg være gravid?
 47. Finns det en måte å få fatt i angrepille gratis?
 48. Bivirkninger av p-stav
 49. Får alltid brunt utflod ca. 3 dager før jeg får mensen. Får bare mensen når jeg går på p-piller. Jeg har hatt ubeskyttet sex flere ganger. Gravitest er negativ. Har alltid hatt veldig uregelmessig mens. Når jeg har mensen kan det være alt fra to dager til to uker. Hva skyldes dette?
 50. Jeg skal på klassetur om tre uker og får sannsynligvis mensen da. Bruker p-piller og lurer på om jeg kan ta sukkerpillene i neste uke og få mensen da?
 51. Siden jeg alltid begynner å ta p-piller på onsdager lurer jeg på om det går an å begynne på p-piller etter kun 5 dager på sukkerpiller og ikke 7? Jeg har hatt mellomblødninger i 4 dager ca før jeg tok min siste hormonpille, så jeg blør dermed lite nå, og regner med at mensen min er ferdig innen mandag og ikke til onsdag slik som jeg "pleier". 
 52. P-stav og blødninger
 53. For 2 måneder siden gikk jeg over til P-piller til p-stav. Jeg har nylig merket små blødninger etter sex med min partner. Det er  små mengder, men det er ikke noe jeg har hatt tidligere. Blødningene kommer kun under sex. Hva kan dette være? Har heller ikke hatt mensen ofte tidligere da jeg gikk på p-piller eller uten prevensjon. Har tatt graviditetstest og jeg er ikke gravid.
 54. Jeg har gått på Marvelon p-piller i et halvt år, men byttet nå til Yasminelle. Har hørt at man burde vente i 3 måneder etter man starter med p-piller før man kan hoppe over mensen. Jeg hoppet over denne uka etter 2 måneder på de nye pillene, er jeg fortsatt like beskyttet?
 55. Hun ønsker å sette inn p-stav og lurer på hvordan det gjøres.
 56. Hoppe over de hvite pillene/sukkerpillene for ikke å ha mensen?
 57. Kan jeg begynne rett på p-stav uten å har prøvd p-piller?
 58. Fikk resept på p-piller av helsesøster, men greia er at moren min er mot p-piller og hvis hun finner ut av det så kommer hun sikkert til å bli sint på meg. Fordi jeg er muslim og det er ikke sånt vi gjør i kulturen min.
 59. Jeg går på Loette 28 og har gått på de i 9 måneder nå. Siden sist jeg var på sukkerpillene har jeg hatt mensen. Det vil tilsvare 4 uker, siden det er nå jeg skal ha mensen.
 60. Har blødd i 2 måneder i strekk etter innsatt p-stav, er dette vanlig?
 61. Kobberspiral eller hormonspiral? Diverse spørsmål om spiral.
 62. Dusje etter å ha satt inn p-stav
 63. Mensen har uteblitt etter beskyttet sex. Bruker p-piller og kondom  men har vært kvalm. Kan jeg ha blitt gravid?
 64. Jeg har gått på Loette i over 4 måneder. Har hoppet over mensen hver gang og ikke hatt noen blødninger før nå. Hva betyr det og hva kan jeg gjøre for å unngå slike blødninger?
 65. Jeg bruker p-stav. Fikk blødning hver dag i et år. Siste 4 måneder har blødningen kommet en gang pr. måned. Nå siste måned har jeg fått mensen 2 ganger. Er det noe galt?
 66. Kan dere nevne fordeler og ulemper ved hormonspiral?
 67. Hadde sex kvelden før jeg fikk satt inn p-stav. Tok også siste p-pille kvelden før p-staven ble satt inn. Kan jeg ha blitt gravid siden legen sa jeg måtte vente med å ha ubeskyttet sex i 7 dager?
 68. Bivirkninger av p-pillene?
 69. Jeg glemte en p-pille dagen før mensen, tok den neste og deretter pauseuka. Kan jeg ha samleie nå framover?
 70. Hvilke bivirkninger har Cerazette, kan man få sterkere depresjoner?
 71. Kan jeg starte på nytt brett og utsette mensen i tre dager uten at det går utover sikkerheten til p-pillene?
 72. Hvordan kan man få tak i p-piller uten at foreldrene vet om det?
 73. Glemte p-pille - fikk blødning. Er det normalt?
 74. Spørsmål om p-piller
 75. P-stav, angrepille, gravid?
 76. Hva skjer om man blir gravid med p-stav?
 77. Er det verdt å ha bivirkninger som blødninger, vektoppgang, økt matlyst, ekstra hormonell, depresjon ++ når jeg bruker p-stav?
 78. Kondomet forsvant i skjeden under sex, hva bør vi gjøre?
 79. Går på p-pillen Zyrona og mensen var så annerledes sist gang
 80. Jeg startet opp med p-piller på en søndag. Bruker Almina 28. Hva skal jeg gjøre med man-lør? Når skal jeg ta dem?
 81. Cerazette, spørsmål om sikkerhet. Cerazette må tas hele tiden. 
 82. Må jeg vente med sex til jeg har tatt alle dosene av livmorhalskreft vaksinen (HPV vaksinen)?
 83. Jeg bruker Cerazette, hvor lenge etter en glemt pille må jeg bruke annen prevensjon i tillegg? 
 84. Jeg er 15 og ønsker å få satt inn en p-stav når jeg blir 16. Når jeg er 16 trenger vel  ikke foreldre å bli informert? Må man bestille time før man kan snakke om å sette inn p-stav? 
 85. Jag har kjæreste og pappa vil at jeg skal ha prevensjon. Hva er best å velge av p-stav og p-piller? Gjør begge deler at jeg mister mensen?
 86. Bruker cerazette p-piller og lurer på om jeg skal ta de siste 7 tabletter selv om jeg ikke har fått menstruasjon?
 87. Hvorfor blir jeg ikke gravid, vi bruker ikke prevensjon?
 88. Jeg har glemt en p-pille, men det har gått mindre enn 48 timer mellom de to p-pillene. Det står ulik praksis for når jeg ska ta nødprevensjon på ulike nettsteder. Hva er rett og kan jeg være gravid?
 89. Hvor lenge etter mensen/bortfallsblødning er hun sikker når hun går på p-piller?
 90. Mellomblødninger ved bruk av Cerazette
 91. Jeg går på p-piller, og ønsker å hoppe over mensen.
 92. Hvilket prevensjonsmiddel bør man velge når man tenker på seksuell glede samtidig som man vil unngå graviditet?
 93. Er der aldersgrense på p-stav?
 94. Er det vanlig å ha litt vondt der p-staven ble satt inn?
 95. Har startet på p-pillene, blør hver dag.
 96. Hvordan kan jeg ordne prevensjon uten at foreldre vet?
 97. Hva er det mest brukte prevensjonsmiddelet i Norge?
 98. Jeg går på Loette p-piller og har hoppet over sist mens. Men ser nå at jeg skal starte på sukkerpillene den helgen jeg skal på reise. Kan jeg ta sukkerpillene nå selv om jeg har startet på det nye brettet?
 99. Kan jeg begynne med p-piller uten at foreldrene mine vet det ?
 100. Kan man bli gravid når man tar de hvite pillene på p-pillebrettet?
 101. Har p-staven virkning på mensen?
 102. Kan jeg få spiral når jeg er 16 år uten at foreldrene mine trenger å få vite det? 
 103. Sprukket kondom, redd for å være gravid
 104. Er livredd for å gjøre noen gravid, at kondomet sprekker. Kan angrepillen brukes før sex?
 105. Hadde sex flere ganger i helga alle ganger uten kondom. Så i dag tok jeg en Norlevo angrepille og legen vil i morgen sette inn en kobberspiral. Men hvor sikkert er det? Han er 16år gammel det er vel ikke ulovlig det?
 106. Prevensjonsmiddel
 107. Jeg fikk satt inn spiral for 14 dager siden. Det har hittil fungert bra, men nå fikk jeg høre av min partner at trådene stakk. Er det vanlig at de gjør det den første tiden før det har «gått seg til» eller må jeg tilbake for å få de klipt ytterligere?
 108. Er det lurt at jeg drar penis ut av skjeden ved første samleie??
 109. Kastet opp litt over 12 timer etter jeg tok p-pillen i går og lurer på om det er farlig å ta p-pillen på tom mage dagen etterpå?Er prevensjonen nedsatt da?
 110. Jeg går på cerazette. Skal jeg ta de siste 7 pillene på brettet selvom jeg ikke har mensen den uka?
 111. Fortsatt blødninger etter at jeg fikk p-stav.
 112. Bruker p-piller og har nå hatt mellomblødninger i fire uker sammenhengende
 113. Jeg fikk satt inn en p-stav i armen for 6 dager siden og ble anbefalt å vente med ubeskyttet sex i 7 dager. Har det noe å si at jeg hadde ubeskyttet sex med kjæresten i dag på den 6 dagen?
 114. Mye kviser etter at hormonspiralen Mirena ble satt inn i juni/juli 2016
 115. Hvordan får man sopp i underlivet og kan man kondom hindre infeksjon eller sopp?
 116. Jeg planla å hoppe over mensen, men fikk en dag uten piller og har fått en blødning - skal jeg bare gå rett til sukkerpillene eller fortsette på brettet?
 117. Har brukt Loette i 6 uker og blødd hele tiden. Har også lyst til å ha sex, men er litt redd
 118. Jeg er bekymret angående prevensjon. Hvor trygt er det å bare bruke kondom? Er det stor sannsynlighet for at det går galt? At det sprekker eller sklir av eller at noe renner ut? Jeg går verken på p-piller eller noe annet, så den eneste beskyttelsen ville isåfall vært kondom. Jeg vetikke om jeg burde begynne med p-piller, grunnet blodpropp i familien, og p-piller øker jo sannsynligheten for dette. Burde jeg vurdere det likevel?
 119. Sliter med uren hud, burde jeg bytte spiral?
 120. Alle jentene i klassen skal ha p-stav, og får masse oppmerksomhet av guttene. Jeg vil ikke ha det, men føler meg presset til det. Hva skal jeg gjøre?
 121. Blødning med p-stav etter et halvt år. 
 122. Jeg er 16 år. Kan jeg få p-piller uten at foreldrene mine vet det?
 123. Jeg har uregelmessige blødninger nå etter at jeg fikk satt inn p-stav i august. Hadde i forkant av blødningen gått på diett. Kan jeg være gravid? hvorfor fikk jeg slik blødning nå?
 124. Blåse opp kondom i skjeden
 125. Hvordan skal jeg gjøre bytte av p-piller fra Loette til Yasmin 28? 
 126. Går på Cerazette og lurer på hvordan mensen blir ved bruk av disse.
 127. Har brukt Loette/Almina i 2 1/2 måned. Har samtidig småblødd hele tiden. Kan p-pilletype være årsaken?
 128. P-piller
 129. Mangel på p-pillen Mercilon på apoteket, hva gjør jeg når jeg mangler piller til de første 3-4 dager på et nytt brett?  
 130. Jeg går på Diane og har hatt blødninger i 3 uker nå, er det noe galt?
 131. Kondom - gått ut på dato
 132. Kan jeg miste mensen på grunn av p-staven?
 133. Er det trygt at gutten kommer inni deg når du har p-stav?
 134. Hvordan få p-stav som 14-åring uten at foreldrene blir involvert?
 135. Fortsatte med p-piller i stedet for å ha hormonpause. Glemte så p-pillen  i 2 dager. Tok så p-piller i 5 dager før jeg tok hormonfri uke. Er jeg nå fortsatt beskyttet etter hormonfri uke eller må jeg bruke tilleggsprevensjon i 7 dager?
 136. Bruker Loette 28. Kan jeg starte på nytt brett før jeg er ferdig med de hvite "sukkerpillene"?
 137. Jeg er ikke lenger i et fast forhold og kunne tenke meg å slutte med p-piller. Kan jeg bare slutte når jeg er ferdig med brettet og starte på et senere tidspunkt i livet?
 138. Tok to p-piller samma dag. Hvordan gjør jeg det med oppstartet på neste brett?
 139. Er det farlig å ta p-piller uten å ha pause mellom brettene?
 140. Jeg ønsker å begynne på prevensjon. Hvor kan jeg finne informasjon? Og hvordan fortelle det til mine foreldre?
 141. Jeg har fått mer mellomblødninger etter at jeg startet å hoppe over den pillefrie uka. Kan det være fordi jeg skippet mensen så lenge?
 142. Cerazette,  
 143. Kan jeg bruke mini-pillen Cerazette helt fram til jeg setter inn hormonspiral?
 144. Tok en angrepille midt i mellom to mensener. Fikk da en kort blødning noen få dager etter. Nå venter jeg på ny mensen og har gått to dager over antatt tidspunkt. Er dette normalt eller et tegn på graviditet?
 145. Er det sant at p-stav kan gro fast og at det er mye komplikasjoner med det?
 146. Jeg hadde sex med en gutt og kondomen sprakk.
 147. Jente (15) har ennå ikke fått mensen. Hun vil ha sex og skal bruke kondom, men må hun ta p-piller?
 148. Jeg går på Loette p-piller. Jeg glemte en pille og det gikk 35,5 time mellom to piller. Er jeg fortsatt sikker?
 149. Er p-pillen cerazette mindre sikker i forhold til graviditet enn andre p-piller? Hvilke symptomer er vanlig i forhold til graviditet?
 150. Å begynne på p-piller før mensen.