Hopp til hovedinnholdet

Har brukt Loette i 6 uker og blødd hele tiden. Har også lyst til å ha sex, men er litt redd

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg startet med loette 28 for 6 uker siden og har hatt mensen siden det, jeg vet det er vanlig å ha noen bivirkninger men er det vanlig å blø 6 uker i strekk? De to første dagene jeg har mensen blør jeg veldig mye, blør liksom igjennom en blå tampong på 1 1/2 t, er det vanlig? Også en ting til, jeg har veldig lyst på kjæreste og har veldig lyst til å ha sex. Er fortsatt jomfru. Jeg føler liksom st ingen gutter liker meg i det hele tatt untatt de styggeste på trinnet ingen liker. Jeg har veldig lyst på sånn fifty shades of grey sex hvis du skjønner hva jeg mener. Og jeg syntes at sånn vanlig sex høres litt kjedelig ut. Nå til spørsmålet mitt, jeg er redd for å fitteprompe første gang jeg skal ha sex og jeg er også redd for å ha sex selvom jeg vil ha det. Vet at hvis du er med en du stoler på og som du kjenner godt kommer han sikkert ikke til bry seg om du fittepromper men det er jo fortsatt kleint. Jeg er også veldig nervøs for at jeg ikke er flink i senga eller til å kysse.

SVAR

Besvart 04.01.2017 09:47:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
account_circle