Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det farlig når penis støter borti inne i skjeden som gjør vondt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går på Cerazette, og har ikke blødd noe særlig på disse pillene. Fastlegen min sa også at pillene gjør livmorslimhinnen for tynn til å gi blødning. Men for litt siden hadde jeg og kjæresten sex, og plutselig gjorde et støt veldig vondt, som om han støtte borti noe. Dette har skjedd flere ganger, hovedsakelig når jeg ikke er ordentlig "varmet opp" på forhånd. Jeg har lest at det kan være han støter borti livmoren, er dette riktig? Etter vi hadde hatt sex hadde jeg veldig vondt i magen, noe som også har skjedd de andre gangene jeg har fått vondt under samleie. Og de neste dagene hadde jeg mensensmerter og blødde som om jeg hadde vanlig mensen. Har han støtt borti livmoren og fått det til å blø, eller hva? Og er det farlig når det gjør vondt under sex? Jeg blir litt bekymret siden det gjør så vondt idet han støter borti noe, og siden jeg har smerter mange dager i etterkant + blødning som jeg sannsynligvis ikke ville hatt ellers. Håper dere kan hjelpe meg, hilsen jente 20 år.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer