Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har nylig fått satt inn pstav og fikk mensen som normalt. Men har nå blødd i 8 og det ser ikke ut til å gi seg.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har nylig fått satt inn pstav. Alt gikk fint helt til jeg fikk mensen. Jeg pleier å blø i 4-5 dager. Men har nå blødd i 8 og det ser ikke ut til å gi seg. Det er ikke ordentlig blødning engang, bare slikt brunt gammelt blod som kommer hele tiden. Leste om flere jenter som har opplevd noe lignende som meg, og de sier de blødde hele 6 måneder til et år i strekk! Det blir bare ikke aktuelt. Jeg sluttet på Loette og begynte med pstav da jeg fortalte helsesøster på helsestasjon at jeg hadde mistet sexlyst av ppillene og hun anbefalte meg pstav. Jeg kan ikke bruke tampong, fordi jeg blør akkurat litt for lite, og kan ikke bruke fine truser. Jeg og kjæresten min har et langdistanseforhold, og det hadde vært veldig kjipt om de få gangene vi faktisk får møtt hverandre blir ødelagt av ekle brune blødninger. Jeg vet ikke engang om du kan gi meg noe svar, det er vel umulig å si. Men jeg lurer på, tror du jeg også kommer til å blø konstant hele tiden? Er det noe å gjøre med det? Betaltemye

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer