Hopp til hovedinnholdet

Jeg går på p-piller og  glemte pillen en dag. Tok den morgenen/formiddagen etter. Jeg hadde ubeskyttet sex denne dagen. Så på kvelden glemte pillen igjen og tok den morgenen etter. Vi hadde sex påfølgende dag også.  Dette skjedde for en uke siden (så det er for sent å ta angrepille). Glemte pillen lørdag klokken 22 og tok den søndag klokken 14.20. Glemte pillen søndag klokken 22 og tok den mandagen klokken 07.00. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jente 15 år Spørsmål Hei, jeg har et skikkelig viktig spørsmål og jeg håper jeg kan få svar fortest mulig! Jeg går på ppiller og har sex med kjæresten min nesten hver dag Jeg glemte pillen en dag og tok den morgenen/formidagen etter. Jeg hadde ubeskyttet sex denne dagen og han kom inni meg. Så ble det kveld igjen og jeg glemte pillen igjen og tok denne morgenen etter. Vi hadde sex på samme vis denne dagen også. Er det stor sannsynlighet for at jeg har blitt gravid eller går det greit i og med at jeg tok begge pillene? Dette skjedde for 1 uke siden så det er for sent å ta angrepille. Slik så det ut da jeg tok og ikke tok pillene: Fredag: 22:00 (tok pillen) Lørdag 22:00 (glemte pillen) Søndag 14:20 (tok den glemte pillen) Søndag 22:00 (glemte pillen) Mandag 07:00 (tok den glemte pillen) Er veldig nervøs og setter stor pris på om dere kunne være så snill og svare på dette.

SVAR

Besvart 24.04.2017 17:49:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon?

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det.

 

Les mer
account_circle