Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått blødninger med bruk av Cerazette.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har gått på Cerazette siden sommeren 2013. Jeg hadde kun blødning i noen dager før den oppstod totalt, og jeg har aldri hatt antydning til noe blod/mensen siden. For en uke siden merket jeg imidlertidig en del spotting, som etterhvert ble til mensen og jeg har hatt dette i en uke. Jeg er veldig utålmodig, så jeg tenker på å enten bytte til hormonspiral eller å slutte og så starte igjen. Tror du dette kan hindre fremtidig blødning? Hvor lenge må jeg vente for så å starte opp igjen? Jeg lurer også veldig på hva som er årsaken til at jeg plutselig nå begynte å blø, og håper dere kan gjøre meg litt klokere. (Verdt å nevne at jeg er russ, har hatt mange tentamener osv?). Jeg er i et fast forhold så mensen uker i stress passer meg veldig dårlig.. Takk!

SVAR

Besvart 04.05.2017 12:44:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle