Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg få ny resept på p-piller hos en annen helsesøster enn forrige gang?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 18 år som begynte på p-piller (cerazette) for ca 3 mnd siden. Jeg fikk resept på 1 eske (3 måneder forbruk) hos helsestasjonen i den kommunen jeg gikk på folkehøyskole. Helsesøster på helsestasjonen sa jeg skulle komme tilbake slik at jeg kunne få ett års resept. Nå har jeg flyttet hjem og jeg lurte på om jeg kan gå til helsestasjonen i en annen kommune (hjemkommunen min) å spørre om ett års resept på samme pillene? Fikk ett ekstra brett av venninnen min som går på samme pillene fordi jeg ikke hadde tid til å gå til helsestasjonen slik at jeg er sikker mot graviditet og ikke får mensen i mellomtiden. Håper på svar :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer