Hopp til hovedinnholdet

Etter hver gang vi har hatt sex, så får jeg mensen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har diabetes type1, og p-stav (7mnd siden jeg satte den inn) som er vennelig mot sykdommen min, har fortsatt mensen 1gang i mnd (4dager). For 3mnd siden så fikk jeg mitt første særiøse forhold. Har vært sammen med andre gutter tidligere som ikke var særiøse, og av den grunn mistet jomfrudommen tidlig (12-13år) Men nå er det slik at helt siden jeg møtte typen min, og etter hver gang vi har hatt sex, så får jeg mensen. Det varer i 4dager, og jeg har akkurat de samme smertene (bare mildere) i magen. Utenom dette så har jeg mensen til "avtalt" tid hver mnd. Har hørt at det er et tegn på klamydia, men har ingen andre symptomer som er beskrevet på nett. Har vondt i underlivet og er sår, men det på grunn av dårlig regulert blodsukker. Dette blir bedre når jeg er bedre regulert. Men er det klemydia jeg har? Er det normal å ha mensen i 4daget etter sex? Hilsen en usikker 17åring.

SVAR

Besvart 24.05.2017 14:56:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Kosthold med diabetes type 1

Diabetes type 1 lever man med hele livet, derfor er det viktig at man blir trygg og fortrolig med sin egen situasjon. Riktig kosthold er viktig for å mestre sykdommen. I denne artikkelen gir ernæringsfysiologen tips for type 1-diabetikere.

 

Les mer
account_circle