Hopp til hovedinnholdet

Forrige uke glemte jeg en pille. Det gikk 24 timer før jeg merket det. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går på p-piller (Loette) og forrige uke glemte jeg en pille. Det gikk 24 timer før jeg merket det og det var da ikke vits i å ta den. I dag (søndag) skal jeg begynne på de hvite sukkerpillene. Burde jeg ta sukkerpillene eller burde jeg begynne på et nytt brett og ta piller med hormon? Og dersom jeg tar sukkerpillene er jeg da trygg etter jeg har tatt sukkerpillene eller burde vi bruke kondom? Vet at det er lurt å bruke kondom uansett, men jeg har en fast partner så vi har ikke sett behov for dette. Spørsmålene er da om jeg burde ta sukker- eller hormonpiller denne uken, og om når jeg evt er "trygg" mot å bli gravid

SVAR

Besvart 02.06.2017 06:20:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle