Hopp til hovedinnholdet

 Problemer med allergisk reaksjon etter vaksine, og mulige reaksjoner på P stav? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I januar tok jeg en sprøyte jeg ikke tålte (Boostriz polio), jeg ble veldig kvalm og urolig i kroppen i tillegg til elveblest over hele kroppen. Var hos lege og fikk beskjed om at jeg hadde fått en alvorlig straksreaksjon og måtte unngå vaksiner i 6 mnd ettersom jeg kunne reagere uavhengig av vaksiner de neste 6mnd. Jeg har gått på allergitabletter siden da.. legen min sa egentlig at jeg skulle kun gå på dem i 3 mnd.men da jeg sluttet ble jeg like dårlig som når jeg fikk vaksinen.. kjennes ut som et panikk anfall. kladsvetter, kvalm,svimmel, skjelven og tungen begynner å prikke, og elveblest. Så jeg bestemte meg for å fortsette på allergitablettene. Jeg har hatt veldig lyst å ta p-stav også fordi det er veldig uprakstisk å være så mye kvalm og spy når man går på p-piller og er seksuelt aktiv. men legen som skulle sette staven, sa at jeg ikke kunne ta stav før jeg fant ut hva jeg reagerte på. og legen min mener at det ikke er vits å undersøke..hva kan eg gjør? Hva har eg krav på?

SVAR

Besvart 02.06.2017 13:52:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle