Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor har jeg hatt mensen i 3 uker i strekk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 17 år, hadde samleie for litt over en måned siden, den dagen jeg hadde ubeskyttet samleie, så hadde jeg glemt p-pillen dagen før. Og i tillegg tatt den i mer enn 21 dager i strekk før det og helt fram til nå... men nå har jeg hatt mensen 3 uker i strekk og lurer på hva som kan være grunnen til dette? Har ikke noen spesielle magesmerter, men er litt kvalm til tider

SVAR

Besvart 06.06.2017 12:15:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle