Hopp til hovedinnholdet

Jeg går på p-pillen som heter almina 28. jeg startet på mitt første brett for ca to og en halv uke siden. jeg har tatt pillen regelmessig hver dag mellom 22 og 00 på kvelden. På søndag denne uken så jeg at jeg ikke hadde tatt lørdagspillenspillen, så jeg valgte derfor å ta lørdagspillen og fortsette derifra. I dag (onsdag) hadde jeg sex, men ble nå veldig usikker på om jeg kan være gravid? Vi brukte ikke kondom fordi jeg går på p-pilla, men siden jeg glemte jo å ta den på lørdag? Hva burde jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg går på p-pillen som heter almina 28. jeg startet på mitt første brett for ca to og en halv uke siden. jeg har tatt pillen regelmessig hver dag mellom 22 og 00 på kvelden. på søndag denne uken så jeg at jeg ikke hadde tatt lørdagspillenspillen, så jeg valgte derfor å ta lørdagspillen og fortsette derifra. i dag (onsdag) hadde jeg sex, men ble nå veldig usikker på om jeg kan være gravid? vi brukte ikke kondom fordi jeg går på p-pilla, men siden jeg glemte jo å ta den på lørdag? hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 22.06.2017 20:22:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det. Her kan du lese hva du må gjære.

 

Les mer
account_circle