Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om jeg skal møte en gutt som vil pule med meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okey, eg E en jente på 13 som trenger svar på noe no! Eg ska begynne i 8 kl til høsten. I 7 kl var det en gutt eg likte sykt godt. Han likte meg i sånn ett år før vi blei sammen. Då eg spurte om å bli sammen var det egentlig bare en bekreftelse på at vi var sammen. Når eg var med han føltes alt så magisk! Men dagen etterpå slo han opp med meg for han likte en annen, men eg klarte isje å slutte å like han. Vi hadde prøvd alt for å komme i samme klasse, men det virket isje. Eg kom i klasse med en kjekk gutt som eg kanskje kunne prøve å begynne på nytt med. Så eg snakket med han på snapchat, og det blei til at vi skal møtes på tirsdag og pule! Altså eg har møtt han, men vet isje om eg vil ha sex med han, og om det E lurt. Og han gutten eg egentlig liker begynte å like meg igjen! Og eg har isje peiling på Ka eg skal si til han som vil pule meg, tross alt skal han begynne i klasse med meg! Eg E jo veldi kåt då. Viss eg isje får svar før tirsdag, må vi vel pule då. Hilsen en litt redd jente

SVAR

Besvart 19.07.2017 14:12:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle