Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Lurer på om jeg skal møte en gutt som vil pule med meg?

account_circle

SPØRSMÅL

Okey, eg E en jente på 13 som trenger svar på noe no! Eg ska begynne i 8 kl til høsten. I 7 kl var det en gutt eg likte sykt godt. Han likte meg i sånn ett år før vi blei sammen. Då eg spurte om å bli sammen var det egentlig bare en bekreftelse på at vi var sammen. Når eg var med han føltes alt så magisk! Men dagen etterpå slo han opp med meg for han likte en annen, men eg klarte isje å slutte å like han. Vi hadde prøvd alt for å komme i samme klasse, men det virket isje. Eg kom i klasse med en kjekk gutt som eg kanskje kunne prøve å begynne på nytt med. Så eg snakket med han på snapchat, og det blei til at vi skal møtes på tirsdag og pule! Altså eg har møtt han, men vet isje om eg vil ha sex med han, og om det E lurt. Og han gutten eg egentlig liker begynte å like meg igjen! Og eg har isje peiling på Ka eg skal si til han som vil pule meg, tross alt skal han begynne i klasse med meg! Eg E jo veldi kåt då. Viss eg isje får svar før tirsdag, må vi vel pule då. Hilsen en litt redd jente

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer